HELLO :)

HELLO Reclame, Allround signbedrijf, actief in heel Europa. Van eerste klantcontact, grafische vormgeving, productie tot montage van de mooiste opdrachten in heel Europa. We bestaan uit een jong team met ruim 15 jaar ervaring binnen de reclame.

WIL JIJ

De mooiste huisstijlen ontwerpen? Wrappen? Tinten? Beletteren? Produceren? Klus in het buitenland? Kan allemaal! Waar een wil is, is een weg! Doordat we met een klein team werken is veelzijdigheid en flexibiliteit een must.

SKILLS?

Voor jou de perfecte plek om de fijne kneepjes van het vak eigen te maken of uit te breiden. Waarschijnlijk heb je al de nodige ervaring maar wat je nog wil leren kún je bij ons leren. We bieden alle ruimte en vrijheid waarbij we je graag échte design & sign-skills bijbrengen.

BEN JIJ

Flexibel, representatief, in bezit van de nodige ervaring, technisch vaardig (basis), in bezit van een rijbewijs (geen must) en positief ingesteld?

Op dit moment zijn we opzoek naar:

  • Grafisch Vormgever / orderbegeleider
  • Stagiair Signmaker / Grafisch Vormgever Niv 4

SOLLICITEREN

Wat kun je van ons verwachten dan?

Elke dag werken met een jong team aan de mooiste opdrachten, vrijdag patatdag, veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen, ontzettend veel kennis die we graag delen, bedrijfshond ;) én een stagevergoeding / salaris met toekomstperspectief welke past bij de werkzaamheden.

Toe aan een nieuwe uitdaging? Zien we je sollicitatie en motivatie graag tegemoet!

Mag verzonden worden naar: info@helloreclame.nl