HELLO :)

Het zijn de kleine dingen die het grootst kunnen uitpakken, we weten als geen ander dat je samen sterker staat dan alleen. Daarom vinden we het erg belangrijk dat we kunnen bijdragen aan mooie sponsorinitiatieven.

Hoek tot Helder

Shirt sponsor Hoek tot Helder. Voor het dit mooie initiatief waarbij ruim 600.000 euro is opgehaald voor De Hartstichting hebben we een bijdrage kunnen doen in de vorm van het bedrukken en leveren van ruim 450 shirts. Minder kosten voor de organisatie, meer ruimte voor een betere eindstand.

WUTA Rally Sport

WUTA Rally Sport trotseert de Noordkaap Challenge waarbij geld wordt ingezameld voor dagbesteding ''Sfeer & Meer”, onderdeel van Zuidwester. Doel is naast de onvergetelijke reis voldoende geld in te zamelen voor een nieuwe emailleer/keramiekoven zodat er nieuwe activiteiten binnen de dagbesteding plaats kunnen vinden. Uiteraard steunen we dit initiatief!

NEPTUNUS Baseball

Neptunus Baseball Junioren. Junior spelers welke op topniveau presteren! Als trotse kleding leverancier en sponsor hopen we een steentje bij te dragen aan hun loopbaan binnen de sport. Sport wordt steeds belangrijker vandaag de dag, graag dragen we hier ons steentje aan bij om de sport toegankelijker te houden.

AANVRAAG

Elk jaar maken we ruimte om één of meerdere projecten te supporten in de vorm van sponsoring. Dit kan een financiële bijdrage zijn maar ook in de vorm van materieel en/of onze skills. 

Aanvragen mogen verzonden worden naar: info@helloreclame.nl