Lak beschermen

PPF (Paint Protection Film) is een onzichtbare lakprotectie folie welke als tweede huid op de lak wordt aangebracht. De folie beschermd de lak bij steenslag, krassen en zelfs kleine parkeerschades. PPF is daarnaast ook aan te brengen op (kunststof) koplampen om ook deze te beschermen tegen steenslag.


Grote voordeel is dat de folie ''zelfhelende'' eigenschappen heeft, en bij warmte fijne krasjes vanzelf verdwijnen.

Toepassing

PPF folie is een 150 micron dikke glasheldere polyurethaanfolie welke onzichtbaar lijkt op gelakte ondergronden. Doordat de folie elastisch is en nagenoeg ondoordringbaar, kunnen harde voorwerpen de onderliggende lak niet raken zodat deze geen schade oploopt. PPF is verkrijgbaar in 100% transparant hoogglans en met een matte afwerking zoals we bij deze Audi RS6 hebben toegepast.

Montage

Met een team vaste en getrainde monteurs plaatsen we PPF op auto's, campers, motoren, boten en vrachtwagens in onze PPF studio. Voor 8 van de 10 voertuigen kunnen we zelfs werken met ''pre-cut'' (vooraf op maat gesneden) folie, deze hoeft niet nabewerkt te worden op het voertuig. Mocht het zijn dat er geen pre-cut set beschikbaar is, kunnen we deze zelf ter plaatse ontwikkelen en produceren.

Maatwerk

Alles is maatwerk, zo kan een voertuig compleet voorzien worden van PPF lakprotectie maar ook kan er gekozen worden om alleen bepaalde kritische delen te doen.


Bij alle werkzaamheden horen de bijbehorende garanties, zo kunnen we 10+ jaar garantie geven op de materialen waar we mee werken.


Wacht dus niet tot de eerste sleenslagschade!

Offerte op maat

Offerte? Toch liever eerst meer informatie?

Je bent van harte welkom in de studio, waar we samples ter beschikking hebben én ook een demo om zelf te zien en voelen wat de folie kan.

We werken in verband met de huidige regels alleen op afspraak.

Neem nu contact op!