Visseren Technical Support Caddy’s

VTS Visseren Technical Support gevestigd in Oude-Tonge is een jong bedrijf actief in de rental, maritieme en industriele sector. Onderhoud, totaalrevisie en 24/7 projectsupport.

Voor Visseren hebben we het logo ontworpen, designs voor het wagenpark en ook de eerste auto’s nu voorzien van signing. Er is gekozen om alle belettering in het mat uit te voeren, onwijs gaaf effect op een glanzende bus! De eerste twee Volkswagen Transporters zijn voorzien van de nieuwe huisstijl, de full color prints zijn geprint op 3M folie en afgewerkt met mat laminaat, belettering in matzwart van Avery Dennison.

Door snelle groei zijn er nu twee Volkswagen Caddy’s aangeschaft welke wij weer voorzien hebben van de opvallende huisstijl.

Hierbij zijn gelijk de voorportieren voorzien van een windowtint in 32% en de achterruiten in 5%. De windowtint is niet alleen mooi maar ook effectief aangezien er bijna niet te zien is wat er in de laadruimte ligt, en mocht er toch ingebroken worden… de tintfolie werkt inbraakvertragend en nodigt daardoor minder uit.

ClientVTS Visseren Technical SupportLinkhttp://www.visseren.com

Privacy Preference Center