Summit 35 IRC zeiljacht wrap

HELLO! Summit 35 IRC zeiljacht wrap!

In veel gevallen worden schepen geschilderd of gespoten, in verband met smaak of bij schade bijvoorbeeld. Enige nadeel hierbij is dat het een stuk prijziger is dan een wrap, voornamelijk door de montagetijd. Deze Summit 35 is al een vrij zeldzame verschijning en mocht daarom nog wat extra opvallen op het water.

We hebben hierbij de zijkanten voorzien van een wrap in hoogglans effen grijs, gecombineerd met wit en rood reflecterende folie. Ook de thuishaven en typebenaming is uitgevoerd in rood reflecterende folie.

Een boot krijgt behoorlijk wat te verduren tijdens het varen maar ook als hij in de haven ligt. Wrapfolies hebben een lijmlaag waarin luchtkanalen zitten om makkelijker en sneller aan te kunnen brengen, nadeel bij een deel-wrap (dus niet volledig om de randen heen) dat dit op termijn problemen kan geven met vocht en vuil. Hierbij hebben we alle randen voorzien van een edge-sealer, dit is een transparante lak waarbij we de wrap volledig kunnen afsluiten en zo problemen op termijn kunnen elimineren.

Hierbij gebruik gemaakt van Avery-Dennison Supreme Wrapping film, alleen kwaliteit telt.

Door productie en montage in eigen beheer kunnen we alles maken, een eenvoudige registratienummer sticker, striping, bootnamen, full-color print wrap incl. custom design… alles is mogelijk. Informeer vrijblijvend!

ClientACE

Privacy Preference Center