Winkelcentrum Keizerswaard

HELLO! Winkelcentrum Keizerswaard (Rotterdam Ijsselmonde) heeft een grootschalige update gekregen qua interieur en exterieur. Aan ons de opdracht de complete signing uit te denken, uit te werken, te produceren en vervolgens ook te monteren.

”Des te eerder betrokken, des te efficiënter er gewerkt kan worden” was hier wel van toepassing. Bij de start hebben we er eerst voor gezorgd dat binnen een aantal dagen álle huidige (ruim 20 jaar oude) signing verwijderd werd, in totaal negen complete in- uitgangen, parkeerdek, bijna honderd ruiten en op diverse andere plaatsen beplating en andere uitingen.

Ondertussen is door ons het concept qua vormgeving verder uitgewerkt op basis van de nieuwe huisstijl. Vormgeving van de in- uitgangen, meerdere liften, bewegwijzering, plattegronden, regelgeving, verlichte reclame etc. álles is aangepakt.

Het winkelcentrum is verdeeld in de vier kleuren van het beeldmerk, rood, oranje, groen en blauw. Dit is doorgevoerd in de complete signing om de eenvoud te bewaren en het overzichtelijk te houden. Hierbij is ook gekozen om geen huisnummers/winkels te vermelden op de plattegronden, dit mocht er een winkel bijvoorbeeld verhuizen alle plattegronden binnen no-time niet meer up-to-date zijn. Er is een QR code verwerkt in alle geplaatste plattegronden die linkt naar een online plattegrond ( www.keizerswaard.nl/plattegrond ). Mooi hoe print met online kan samenwerken!

Elke in- en uitgang heeft door deze verdeling een bepaalde kleur gekregen in combinatie met de naam van de straat aan waar deze ligt.

Aan de hand van de strakke montageplanning voor alle uitingen hebben onze monteurs in etappes de montage verzorgd. Om zoveel mogelijk rekening te houden met winkelend publiek en de Covid maatregelen zijn veel van de werkzaamheden in de avonden uitgevoerd. Wel zo efficiënt voor beide partijen.

HELLO, the signing company!

ClientWinkelcentrum KeizerswaardYear2020Linkhttp://www.keizerswaard.nl

Privacy Preference Center