Dental 365 Utrecht

HELLO! Dental 365 Utrecht

Totaal oplossingen, waar we sterk in zijn! De nieuwe vestiging van Dental 365 Utrecht is recent opgeleverd, wij hebben hier de complete in- en outdoor signing verzorgd. De buitenzijde is voorzien van full color prints welke op het glas zijn gemonteerd, om inkijk in de avond tegen te gaan is er gekozen om aan de binnenzijde van het glas een matglas folie te gebruiken. Het matglas is aan de buitenzijde weer aangekleed met het beeldmerk en een tekst sticker, mooi 3d effect ook zo!

Dental 365 Utrecht heeft in totaal vier behandelruimtes, ook hierbij is privacy gewenst. Om niet de ruiten alleen maar dicht te plakken, is de matglas folie full-color geprint met foto’s uit Utrecht zelf. Daarnaast heeft elke behandelruimte een eigen kleur en nummer gekregen. Erg mooie uitstraling!

Het kantoor en de wachtruimte is voorzien van one-way-vision folie, om ook hier de privacy te waarborgen. De one-way-vision is een geperforeerde folie welke voorzien is van een full color print, deze folie heeft de eigenschap dat er wel van binnen naar buiten maar niet van buiten naar binnen gekeken kan worden. Hier is gekozen voor een 40% folie, welke 40% zicht doorlaat.

ClientDental 365 - E-Dental

Privacy Preference Center