Buitenreclame De Kuyper

HELLO!

Koninklijke De Kuyper biedt een breed assortiment cocktaillikeuren en is actief in meer dan 100 landen. Ze distilleren al bijna 325 jaar en creëren meerdere eigen merken waaronder de alom bekende Tokkelroom wat o.a. in Middelharnis wordt geproduceerd.
Na circa 25 jaar was het wel tijd om de verplichte buitenreclame te vernieuwen, techniek was compleet verouderd en de uiting niet meer leesbaar. De oude lichtreclame a 200 x 200cm hebben we verwijderd, hierbij mede ivm formaat maar vooral ivm veiligheid gebruik gemaakt van een mobiele kraan.

Er is gebruik gemaakt van een blind spandoek-frame, hier word zoals de naam al aangeeft het spandoek blind gemonteerd zodat er geen elastieken zichtbaar zijn aan de voorzijde. De complete frame constructie is gemaakt van geanodiseerd aluminium wat niet kan roesten / oxideren. Spandoek is makkelijk te wisselen en/of te vernieuwen mocht dat nodig zijn. Kan zijn dat er bijvoorbeeld rondom de feestdagen een andere uiting gecommuniceerd moet worden, dan kan het doek makkelijk gewisseld worden.

Het doek is uitgelicht met twee LED lampen welke op afstandhouders zijn geplaatst en voorzien zijn van een schemerschakelaar.

Ter indicatie; formaat spandoekframe 400 x 700cm

ClientKoninklijke De Kuyper

Privacy Preference Center